Hypnotherapie iets voor jou?

In de maand mei speciale in 1 sessie van je hooikoorts af voor 99 euro!
Bij hooikoorts heb je eigenlijk een overdreven reactie op iets wat niet dreigend voor je is. Jij hebt hierin een keuze, al voelt dit nu niet zo. In Hypnose (lichte trance) ga je de associatie veranderen die jij nu hebt met pollen. De resultaten zijn fantastisch met 1 sessie!

Voor de meeste klachten heb je toch al gauw 3 sessie nodig. 
Zoals: Angstklachten, depressieve gevoelens, lichamelijke klachten, slaapproblemen, onverklaarbare buik/hoofdpijn klachten. 
Kosten per sessie: 150 euro
Kosten traject van 3 sessies: 430 euro
Duur sessie: 1,5 tot 2 uur.

Neem contact op en stel je vragen dan weet je meteen of hypnotherapie ook voor jou de oplossing is.
Er zijn heel veel “problemen” waar je hypnotherapie voor kan inzetten. Twijfel je? Maak gewoon een afspraak en je weet meteen of het iets voor jou kan doen en op welk termijn er plek is.

Leonie Evers

 06-24644223

   

  SB0_2770

  info@leonieevers.nl

  KvK 09204136
  Algemene voorwaarden

  Over mij

  Mijn naam is Leonie Evers, 51 jaar en moeder van 3 zonen. De afgelopen jaren waren pittig, met een scheiding, 2 verhuizingen en het opzetten van een nieuwe praktijk. Heel lang wist ik, dat er zoveel meer in mij zat en dat ik het anders wilde doen maar wist maar niet HOE? Door het geven van Droommassages ben ik zelf bewuster gaan voelen en d.m.v. hypnotherapie heb ik hardnekkige overtuigingen en patronen kunnen transformeren. Ik ben hier zo enthousiast over dat ik nu met succes leer hoe anderen zichzelf kunnen zijn zoals zij zouden willen zijn. Los van alle patronen, angsten en overtuigingen.
  Ik heb een 4 jarige HBO opleiding Creatieve therapie afgerond en ben zo’n 10 jaar werkzaam geweest in het ziekenhuis. Vervolgens heb ik mij ondergedompeld in alles wat te maken heeft met bewustwording, ontspanning en zelf weer de regie nemen over je leven. Wil je meer weten over mij, vraag het gerust tijdens de belafspraak.